مشاوره حقوقی رایگان - مجازات رشوه

با عرض سلام و خسته نباشید بنده چند ماه پیش در یک پرونده تعزیراتی به یک مامور تعزیرات 8 میلیون تومان رشوه دادم اما این فرد هیچ کاری برای پرونده من انجام نداد و به وعده های خود عمل نکرد اما باز پرونده من تبرئه خورد آیا میتوانم از این فرد شکایت کنم؟؟ و اینکه برای من مشکلی پیش نمی آید از نظر قانونی؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
دادن و گرفتن رشوه هر دو جرم است و دونفر قابل تعقیب کیفری هستند.
مگر اینکه رشوه دهنده ناچار باشد برای حفظ حقوق خود که پايمال نشود، رشوه بدهد که در اینصورت بنا به تشخیص مقام قضایی از مجازات معاف می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
راشی ومرتشی هردو مجازات خواهند شد لذا در صورت گزارش باید تبعات حقوقی انرا نیز بپذیرید