مشاوره حقوقی رایگان - ارتشا

سلام بنده کارمند اداره هستم اتهام من گرفتن رشوه به مبلغ 170میلیون ازچندشرکت است که البته شاکی ندارم وفقط خوداداره شاکی شده ولی من دراقرارم گفته ام که اینمبالغ راقرض گرفته ام آیا انفصال از کار میشوم حکمم چیست رسمی هم نیستم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه بر اساس دلایل و شواهد و دفاعیات شما رای میدهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورت اثبات جرم امکان انفصال وجود دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادگاه بر اساس دلایل و دفاعیات رای میدهد در صورت اثبات جرم امکان انفصال وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست در صورت اثبات موضوع به نظر ممکن است.