مشاوره حقوقی رایگان - رشوه گرفتن سرباز

سلام خسته نباشین من 3سال پیش در حین خدمت سربازی در صفر مرزی از قاچاقچی رشوه گرفتم قاچاق رد کرد الان قاچاقچی دستگیر شده حسابشو کنترل کردن منم شماره کارت یکی اعضای خانواده را داده بودم فهمیدن که من رد کردم و چند پول گرفتم بالاخره منو گرفتن منم که همه چیو همون اول گفتم قبول کردم الان سند گزاشتیم دراومدم ولی نمیدونم حکمی که واسم صادر میشه چی میتونه باشه قبلا هم اصلا هیچ سابقه ای نداشتم اگه زندان هم داشته باشه میتونیم به جریمه نقدی تبدیل کنیم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید موضوع ممکن است دارای ابعاد مختلفی باشد