مشاوره حقوقی رایگان - رشوه گرفتن سرباز

سلام خسته نباشین من 3سال پیش درحین خدمت سربازی در صفر مرزی از قاچاقچی رشوه گرفتم قاچاق رد کرد الان قاچاقچی دستگیر شده حسابشو کنترل کردن منم شماره کارت یکی اعضای خانواده را داده بودم فهمیدن که من رد کردم و چند پول گرفتم بالاخره منو گرفتن منم که همه چیو همون اول گفتم قبول کردم الان سند گزاشتیم دراومدم ولی نمیدونم حکمی که واسم صادر میشه چی میتونه باشه قبلا هم اصلا هیچ سابقه ای نداشتم اگه زندان هم داشته باشه میتونیم به جریمه نقدی تبدیل کنیم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.در تمامی موارد فوق مال ناشی از ارتشاء بعنوان تعزیر رشوه دهنده به نفع دولت ضبط خواهد شد و چنانچه راشی به وسیله رشوه امتیازی تحصیل کرده باشد این امتیاز لغو خواهد شد.هرگاه میزان رشوه بیش از مبلغ دویست هزار ریال باشد، در صورت وجود دلایل کافی، صدور قرار بازداشت موقت به مدت یکماه الزامی است و این قرار در هیچ یک از مراحل رسیدگی قابل تبدیل نخواهد بود