مشاوره حقوقی رایگان - عقد ودیعه

با سلام
آیا در عقد ودیعه رشد معتبر است یا خیر؟
با استدلال و استناد به مواد قانونی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ماده 610 قانون مدنی می‌گوید: «در ودیعه، طرفین باید اهلیت برای معامله داشته باشند. اگر کسی مالی را از کس دیگری که برای معامله اهلیت ندارد، به عنوان ودیعه قبول کند، باید آن را به ولی او رد کند و اگر در ید او ناقص یا تلف شود، ضامن است.»
برای صحت عقد ودیعه، طرفین عقد باید اهلیت داشته باشند؛ یعنی عاقل، بالغ و رشید باشند. در غیر این صورت، عقد ودیعه به واسطه نبود اهلیت باطل است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌توانید به ماده 160 قانون مدنی مراجعه نمایید فین برای عقد می‌بایست عاقل باشند به سن بلوغ رسیده باشند و رشید نیز محسوب شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ماده 610 قانون مدنی اهلیت را برای طرفین الزامی دانسته

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مطالعه مواد قانونی بخش ودیعه وماده 610ق.م پیشنهاد میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای پاسخ سوالات درسی بهتر است کتب حقوقی مطالعه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 610 قانون مدنی و با عنایت به اینکه عقد ودیعه یک عقد مالی است طرفین بایستی رشید باشند.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مطابق ماده 607 قانون مدنی ودیعه عقدی است که یک نفری مالی را به دیگری میدهد که مجانا آن را نگاه دارد.بنابراین آن مال متعلق به ودیعه گذار است