مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج در زمان عده

سلام من با خانومی ازدواج موقت بودم که در زمان ازدواج موقت باردار میشه ولی بعد از این که زمان ازدواج موقت به پایان رسید ایشون با شوهر قبلیش عقد مجدد کرد در حالی که از من دوماهه حامله بودن ولی آزمایش هم نشان نداد حالا معلوم نیست رشوه دادن یا چی و بچه که به دنیا اومد.
جالب اینجاست که شناسنامه هم که گرفتن اسم شوهرش نام پدر ثبت شده برای بچه ثبت احوال هم نگفته که چطور شش ماه بعد ازدواج بچه به دنیا اوردین حالا ما آزمایش دادیم بچه هم مال منهdnaثابت کرد منم شکایت نفی نسب و اثبات نسب دادم
حالا سوالم اینه که من این زن و مرد را که اولا عده را نگه نداشتن بعدش هم که با این که اگاه بودن که بچه مال منه ولی به اسم خودشون شناسنامه گرفتن را شکایت کنم ومجازاتی بهشون بیاد یعنی جرمی واسشون هست اگه شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زن می‌بایست در اینجا تا پایان مدت بارداری عده را رعایت نماید این کار خلاف قانون بوده است و می‌توانید شکایت نمایید و بابت جعل هم اگر جعلی در شناسنامه صورت گرفته شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دفترخانه شوهر و خانم مرتکب جرم شده‌اند چرا که طبق قانون ازدواج با زن شوهردار جرم است و زنی که در عده است در حکم شوهردار بودن است بنابراین شکایت خود را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید و بابت جعل و استفاده از سند مجعول نیز اگر اتفاق افتاده است میتوانید شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص اینکه در زمان عده ازدواج کرده و رابطه داشتند می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.