مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام. پدر من وقتی که در قید حیات بودند از برادرها و خواهران خانه پدریش را خریداری کرده و فروش نامه را به غیر از خودش همه خواهرها و برادرانش امضا و اثر انگشت زدند ولی خوش امضا نزده، الان که فوت کرده بعد بیست و سه سال وقتی برادرانش فهمیدند که امضا خودش پای برگه نیست، شکایت کردند و ادعای ارث دارند ما هم به غیر از اون فروش نامه، سند دیگه ای نداریم. آیا شکایت انها پیش میرود، آیا می توانیم از طریق اون فروش نامه که در آن قید شده که مبلغ خانه را تمام و کمال دریافت کرده اند، برای سند اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت آنها نتیجه ای نخواهد داشت
توجه داشته باشید که برای اثبات ادعای خود می توانید با معرفی دو نفر شاهد و ارائه فروش نامه دادخواست اثبات معامله بدهید.
اگر آنها طرح دعوا کردند و مدعی ملک شدند شما نیز دعوای اثبات معامله مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید اظهارنامه مبنی بر انتقال سند
مالکیت برای فروشندگان ارسال نمایید

و بعد ورثه بلافاصله دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را اقامه نمایید
و به قرارداد خود استناد نمایید