مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین در مشاعات

با سلام بنده در یک ساختمان 3 طبقه 3 واحد در طبقه دوم ساکن هستم ساعت 8 عصر دزد به ساختمان حمله کردن درب ورود را شکسته و به درب خانه پایین هم درب راشکستند و رفتند صبح روز بعد ما متوجه شدیم ماشین بنده در پارکینگ کاملا خط عمیق کشیده شده .

در توضیح کوتاه عرض کنم بنده به دلیل تصرف ادوانی و ممانعت از حق ساکنین سایر طبقات اختلاف داشتم حل نشده بود.
با این تفاصیل اولا ما بلافاصله برای امنیت خود و سرقت یا تخریب نشدن درب و ماشین
اقدام به نصب دوربین بر روی پارکینگ بدون مزاحم خود کردم که بلافاصله توسط همسایه مورد تخریب قرار گرفت
الان که من بخواطر تخریب شکایت کیفری کردم ایشان هم بخواطر دوربین از من شکایت نموده تا خصارتی پرداخت نکند شایان ذکر است من بابت نصب هیچ هزینه ای را ازیشان تقبل نکردم
سپاس از اینکه من را در دفاع از حق راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم نصب دوربین در مشاعات نیاز به رضایت کلیه ساکنین دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خسارت شما باید پرداخت گردد
و ایشان حق تخریب را نخواهند داشت

و از بابت نصب دوربین باید با موافقت مالکان باشد