مشاوره حقوقی رایگان - وام خانگی و عدم پرداخت کل وام از طرف مدیر مدیر

سلام وقت بخیر یه وام خانگی شرکت کردیم که 20 نفره و قرار شد هر ماه پول به حساب به قول خودشون مدیر واریز بشه . بعد مدیر هر ماه نوبت هر کسی که قرعه به اسمش شده کل وام رو واریز کنه.الان من که نفر ششم یا هفتم هستم و باید دو نوبت وام مربوط به مرداد و شهریور که قرعه به نامم در اومده واریز بشه ولی الان که نزدیک به ده روز از وام دومم میگذره مدیر وام رو به حسابم واریز نمیکنه.برای شکایت چکاری باید انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید.
کلِ وام 20 میلیونه .کلا 13 نفریم .8 وامش به اسم خودمه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست مطالبه وجه بدهید

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید در صورت عدم حصول نتیجه دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بدوا
اظهارنامه ارسال دارید
افاقه نکرد
طرح دعوا نمایید.