مشاوره حقوقی رایگان - باسلام و خسته نباشید به استادان عزیزدر مورد خرید ملک چون ملک وام دارد و تسویه نکردیم با وکالت خریدم

با سلام من سه سال پیش یک آپارتمان خریده ام که ملک وام داشت 300میلیون و تحت رهن بانک اقتصاد نوین بود و من آپارتمان رو خریدم و وام رو تسویه نکردیم و من به مبلغ وام به فروشنده بعنوان ضمانت چک دادم و ضامن ها هم تغییر نکرد ولی بانک بعنوان ضامن مبلغ 78 میلیون تومان رو در حساب فروشنده بلوکه کرده که بعد از یا موقع تسویه وام او قابل برداشت هست ومن هم تو دستم وکالت دارم و وکالتی که فروشنده به من داده تو اون توضیح داده شده که خریدار میتواند انجام هرگونه اقدامات کاری و اداری در خصوص شش دانگ پلاک ثبتی با حق مراجعه به کلیه دوایر و سازمانهای دولتی اعم از که بیش از ده عدد اداره نوشته که یکیش هم نوشته بانک اقتصاد نوین شعبه 17 شهریور تبریز و پرداخت اقساط سند رهنی شماره فلان دفتر خانه فلان تبریز و فک رهن و اقدام به استاندارد سازی پلاک مرقوم و تقاضا و اخذ سند مالکیت تک اقدام و امضای وکیل بجای اقدام و امضای موکل نافذ و معتبر است بنحویکه که هیچ گاه برحضور و امضای موکل نیاز نباشد و عدم عزل وکیل مرقوم وضع امین و عمل بالمباشره موکل قولت یا فعلا ضمن عقد خارج لازم شرط گردید این طور وکالت دارم از فروشنده من میتوانم بدون نیاز به فروشنده که وام کلا به نم او هست وام رو خودم تسویه کنم با تشکر از راهنمای خوبتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است