مشاوره حقوقی رایگان - تغییر دادن شکایت ضرب و جرح به شکایت ضرب و شتم

اگر مردی به خانمی در مکان عمومی حمله کند و وی را هل داده و با لگد به وی بزند...ولی باعث آثار بدنی نشود...
از این آقا با چه عنوان باید شکایت کرد؟؟؟
چون آن مکان دوربین داشت.بنده با عنوان ضرب و جرح شکایت کردم..که اشتباه بوده...ودادگاه در تماس تلفنی گفت اشتباه شکایت کردید!
من دوتا سوال دارم1.با چه عنوان باید شکایت میکردم
2.آیا میشه الان عنوان شکایت رو تغییر بدم..تا دوباره از اول شکایت نکنم..؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا با 110 تماس گرفته صورتجلسه شود
سپس پرونده از کلانتری به دادسرا ارجاع میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادسرا اعلام کنید ضرب و شتم بوده است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام توهین و ضرب و شتم بله میتوانید برای ضرب و شتم لایحه دهید و توهین را هم مجزا طی لایحه ای به شعبه اعلام کنید و ابطال تمبر در دادسرا انجام دهیددر نهایت مقام قضایی تصمیم گیرنده نوع جرم است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام طی لایحه ای عنوان شکایت را به ضرب و شتم و مزاحمت برای بانوان در معابر عمومی اصلاح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جرم محقق شده مشمول ماده 619 قانون مجازات اسلامی است

جرم مزاحمت و توهین برای بانوان در اماکن عمومی است
لایحه دفاعیه تنظیم و برای مرجع
قضایی ارسال نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم مزاحمت برای بانوان در معابر عمومی و جرم توهین به منصه ظهور رسیده است. بنابراین بایستی شکوائیه جدید تحت عناوین مجرمانه فوق‌الاشعار تنظیم بفرمائید.