مشاوره حقوقی رایگان - دیه پارگی تاندون انگشت

باسلام خدمت وکلای زحمت کش کشورمان
من تاندون انگشت 3و4 وتاندون روی دست که کلا 3 تا تاندون هست بریده شده بود و پیوند زدند و طول درمان من تمام شده و انگشت 3و4 درست کار نمیکند ناقص است و چون بیمه حوادث پرداخت میکردم الان در مرحله ای هستم که بیمه واسه خودش دکتر معتمد گرفته که معاینه کند معاینه کرده و میگه جمعا 2ملیون دیه تعلق میگیره و در حالی که درکتر متخصص که عمل کرده در برگه اخرین گزارش بیان کرده که انگشتان 3و4 تا اخر عمر ناقص میماند ایا من میتوانم دکتر معتمد بیمه را قبول نکنم و چرا به پزشک قانونی معرفی نمیکند مرا ممنون از صبرو شکیبای شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید قبول ننمایید و در مهلت مقرر اعتراض کنید حتی نیز می‌توانید از طریق دادگاه محترم اقامه دعوا کنید تا دادگاه شما را به پزشکی قانونی ارجاع بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کنید دیه طبق نظر پزشکی قانونی پرداخت خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت باید پزشک آن را معاینه کند اگر شما آن دوزش را قبول ندارید می‌توانید به پزشک دیگری مراجعه کنید و اگر اختلاف نظرها بسیار زیاد بود این موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما حق دارید که نظر دکتر معتمد بیمه را قبول کنید و در مهلت مقرر به این نظر اعتراض کنید تا در نهایت دیه طبق نظر پزشکی قانونی تعیین شود و دیه بر مبنای آن به شما پرداخت شود.