مشاوره حقوقی رایگان - دیه پارگی تاندون انگشت

سلام من یک مامور آتش نشانی هستم که در یک حادثه در حین عملیات شیشه پوکید و زد رو دستم و تاندون انگشت شستم رو پاره کرد که عملش کردم و از رو بعد عمل 7 بخیه خورده میخواستم بدونم دیه اش چقدر میشه چون بیمه میگه 14 تومن میخوام ببینم درسته یا نه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

عباسعلی باقیان

جناب آقای عباسعلی باقیان :

با سلام واحترام بر طبق نظر پزشکی قانونی و ...اعمال میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.