مشاوره حقوقی رایگان - گواهی افراز یاع دم افراز

باسلام ،بنده دیروز سوالی ازوکلا از طریق این پلتفرم پرسیدم ولی وکلای محترم نظرشان ضدونقیض بود ،من مجدداً سوالم رو مطرح میکنم ،شاید بنده نتوانستم منظورم رو بیان کنم،دادگاه صرفاً با اتکای نظریه کارشناس دستورفروش ملک مشاعی موروثی روداده ،ومراحل تقسیم به افراز وتعدیل ورد واجبار اصلأ مطرح نشده ،قاضی نذاشت حرف بزنیم ودریک جلسه دستور فروش داد ،الان رفته مزایده وهفته دیگه وقت مزایده هستش ،وگواهی افراز تهیه نشده ازاداره ثبت ،ما چیکارمیتونیم بکنیم ،تاجلوی فروش رو بگیریم ،اگه تقسیم رو جلو ببریم برای همه خوب میشه

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
دادخواست مطروحه باید ملاحظه بشه تا پاسخ مناسبی بشه داد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما نظر کارشناس غیر قابل افراز بودن ملک بوده،
در تقسیم ارث نیاز به اداره ثبت نیست
می توانستید به موقع اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
کارشناس رسمی دادگستری ‌اعلام کرده است که ملک غیر قابل افراز است پس مزایده انجام خواهد شد
شما میتوانید با توافق ‌تمام ورثه از مزایده انصراف بدهید