مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گواهینامه موتور سیکلت

سلام من 16 سال دقیق سن دارم و پارسال گواهینامه ی موتور الف 1 رو گرفتم که یعنی اجازه ی رانندگی با موتور های گازی زیر 200 سی سی و من امسال یک موتور پالس 220fخریدم که 220 سی‌سی هست و گازی نیست حالا یکی از پسر همسایه های ما با موتور بدون داشتن هیچ گواهینامه ای هم سن خودمم هست تصادف کرده با یک پیر مرد و پیر مرد فوت کرده و الان رفته بازپروری تا سن 18 سالگی جرمش مشخص بشه از اون روز پدر من نگران شده است و نمیزاره من با موتور بیرون بروم، حالا من میخواستم بدونم آیا اگر این اتفاق برای من می‌افتاد که گواهینامه ی الف 1 دارم اخه 20 سی‌سی فقط بیشتره موتورم و گازی هم نیست اخه مگه گازی بودن و نبودن چه فرقی داره، ممکنه بگید در سرعت خب پس من اگه با سرعت 40 کلیومتر با این موتور و داشت این گواهینامه تصادف میکردم و این بلا سرم میومد، آیا در حکم من تغییری ایجاد میشد

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان بروز مشکل برای شما وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته به نحو کامل پاسخ داده شده است.