مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه موتور سیکلت

سلام بنده تو یه مطلبی از ی سایت معتبر خوندم که گواهینامه موتور زیر 200 سیسی رو افرادی که 17 سال تمام دارن میتونن بگیرن
من الان متولد 1383.1.27 هستم
ایا میتونم الان برای گواهینامه اقدام کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

مطالب سايت های معتبر، قانون را نقض نمیکند. ملاک قانون 18 سال تمام است مگر اینکه در این مورد خاص قانون استثنا قائل شده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

17 غیر ممکن است باید برای گرفتن گواهینامه به سن 18 سال تمام رسیده باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از راهور سوال بپرسید .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سلام. خیر ملاک سنی برای هر نوع گواهینامه رانندگی 18 سال تمام است .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
از پلیس راهور سوال کنید