مشاوره حقوقی رایگان - تخریب بدون حکم

بنده ملکی دارم که سقف شیروانی ارتفاع 2/5متر بود که خواستم یک متر بالا ببرم کار تمام شده بود سهرداری امد گفت تعطیل کنید ما هم تعطیل کردیم بعد از ده روز بدون حکم واطلاع به مالک قفل را بریده داخل ملک شده تمامی بنا شیروانی را تخریب کرده اند فیلم موجود میباشد میتوانم شکایت کنم به کجا ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قانونا قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بدون مجوز قانونی صورت گرفته باشد بله امکان شکایت دارید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شهرداری حق ورود به زمین محصور بدون اجازه مالک را نداشته و راسا حق تخریب نداشته مگر تهران و شهرهای استان تهران بموجب تبصره ماده دو قانون نظارت بر گسترش شهر تهران مصوب 1352/05/17

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد که شهرداری آشکارا مرتکب جرم شده است و بایستی از طریق دادسرای محل وقوع جرم علیه شهرداری اقدام به شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بدون مجوز قانونی صورت گرفته باشد بله امکان شکایت دارید