مشاوره حقوقی رایگان - تخریب و ضرب و شتم عمدی

با سلام و خسته نباشید
بنده با شوهر خواهر خود طی درگیری که پیش امد داماد ما طی یک ساعت دوبار ماشین من را با ماشین خودش تخریب کرد و در بار دوم درگیر شدیم که من دچار شکستگی صورت پرویزنی (هاشمه) و غیر... که برادر دامادمان هم با چوب از پشت از تو سر بنده که ایشان هم مدعی شده بنده با چاقو به سر ایشان زدم که از نوع دامیه میباشد و بخیه هم حتی نخورده ایشان قبل از تاریخ درگیری چند پرونده کیفری هم دارد که خواهر من شاکی ایشان هست و قبل از عید ده روز زندان هم رفت بابت اینکه با تهدید میخاست رضایت بگیره و من هیچگونه سابقه کیفری ندارم حال قاضی پرونده میگوید برای هر دو زندان مینویسم درصورتیکه من ایشان را نزده حالا میخواستم بدانم جناب قاضی اگر برای من هم زندان بنویسد چه مدت است و قابل تبدیل میباشد بنده متاهلم و دو فرزند دارم اگر میشود این بنده حقیر را راهنمایی کنید ممنون میشوم الان یکسال سه ماه است که زندگی برایم جهنم شده و یک نکته دیگر من همان شب حادثه شکایت کردم و ایشان 45 روز بعد شکایت خود را مطرح کرده .
با سپاس و تشکر فراوان از زحمات شما و همکاران گرامیتان

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال با توجّه به عدم اطلاع از محتویات پرونده کیفری و نوع اتهام تفهیم شده ، پیش بینی نوع مجازات جرم ارتکابی از سوی طرفین منازعه ممکن نیست ولی قطعاً دیه دارد و مجازات قانونی آن حبس است .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

از پرونده شما نیاز به اخذ توضیحات بیشتر ونیاز اطلاعات موجود در پرونده میباشد در صورت اثبات به دیه و حبس محکوم خواهید شد اگر مدعی عدم ارتکاب جرم هستید با اعطای وکالت به وکیل دادگستری از خود دفاع نمایید در صورت همکاری میتوانید با بنده تماس بگیرید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،گاهی اوقات درگیری‌ها به صورت دسته‌جمعی است. در این موارد قانون‌گذار برای هر فردی که ادر منازعه شرکت کرده است، چه آسیب‌ دیده باشند و چه آسیب وارد کرده باشند، مجازات مقرر کرده است. این مجازات صرفاً به خاطر حضور و شرکت آن‌ها در درگیری است. در صورتی که منازعه منتهی به نقص عضو شود، هر یک از شرکت‌کنندگان به حبس از شش ماه تا سه سال و اگر منازعه منتهی به ضرب و جرح شود، هر یک به سه ماه تا یک سال حبس محکوم خواهند شد. معمولا شرکت‌کنندگان در منازعه مدعی می‌شوند که برای میانجیگری یا دفاع از خود وارد درگیری شده‌اند که اثبات این امر بر عهده آن‌ها و تشخیص آن با قاضی است. اگر دادگاه اقدام شخصی را دفاع مشروع تشخیص دهد، از مجازات‌های مقرر گفته شده در بالا معاف هستند.موفق باشید

پرسشگر :

باسلام و تشکر از شما که سوال بنده را پاسخ دادید
من ناخواسته به دعوا کشیده شدم اختلاف بین خواهر من و دامادمان بود و ایشان ایجاد مزاحمت برای خانواده من میکرد وقبل از درگیری من با ایشان به ایراد ضرب و جرح عمدی که پای خواهرم را شکسته بود متهم شده اند وشب درگیری باز هم درب منزل مادرم بود که بنده بهمراه همسر ودوفرزند خود رسیدم وایشان را دیدم وگفته برای چه امده ای که با تهدید بنده شروع به فحاشی کرد و هنگام فرار با ماشینش به خودرو من که فرزند دو ساله ام دران بود زد ورفت که گزارش110 هم هست من با مادر،خواهر و همسرم رفتیم درب منزل پدر ایشان که گلایه کنیم که با تماس خانواده اش امد ودوباره به خودرو من زد که ایشان میخاست خواهرم را بزند که درگیری شروع شد ایشان وبرادرشان به من صدمه بدنی وارد کردن بعد درگیری من همان شب شکایت کردم بعد از اولین ابلاغ به ایشان انها هم رفته شکایت کردن یعنی45 روز بعد از تاریخ شکایت من وگفته که من ایشان را با قمه زده وقسمت سر دچار صدمه دامیه که بدون بخیه بوده شکایت کرده و به علت بومی بودن انها در محلشان شاهد هم جور کردن وبردن ودر دفاع اخر هم بنده قبول نکردم اما جناب اقای قاضی گفته که برای هردو زندان میدهد ایشان سابقه کیفری دارد وبنده ندارم حال سوال بنده اینست اگر حبس بدهد قاضی قابل تبدیل به جزای نقدی یا مجازاتی که زندان نروم بنظر شما استادان عزیز امکانش هست یا خیر یا وکیل بگیرم بتوانم از حقم دفاع کنم با گذشت 15 ماه هنوز هیج رای صادرنشده ودر روند پرونده هی امروز فردا میکنن از وقت تعیین شده برای صدور رای یک ماه میگذره و همچنان بلاتکلیف مانده با اینکه بیشتر از سه بار حضوری رفتم پیگیری کردم اما متاسفانه بی نتیجه بوده
ممنون از اینکه وقت گران بهای خود را صرف خواندن مشکل بنده کرده اید از شما و همکاران گرامیتان سپاسگذارم

یک وکیل

با سلام
در صورتی که پاسخ خود را دریافت ننموده اید لطفابا اینجانب تماس بگیرین

یک وکیل

سلام : مجازات قانونی شما در صورت اثبات اتهام ، پرداخت خسارات بدنی و حبس است و لاغیر و اگر محکوم به حبس شوید قابل تبدیل به جزای نقدی نخواهد بود . استخدام وکیل توصیه می شود هر چند که دیر شده و پرونده شما در مرحله صدور قرار است و شاید افاقه ای نکند .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.زیر یکسال.بلی....تفاوتی نمی کند.یاالله