مشاوره حقوقی رایگان - پلاک فعال

باسلام.من2ماه پیش ازپلیس 10درموردپلاک ماشین پرسیدم گفتش که توقیف خودرو سیستمی داری من ماشینموجایی قایم کردم تانگیرن.حالاپروندم اعسارخورده نصف پولودادم بقیش هم قسطی هستش.رفتم دادگاه نامه بگیرم گفت اصلامابابت توقیف ماشین نامه ندادیم کسی.گفت بروسوارشومشکلی نداره.الان میخوام مطمعن شم استعلام پلاک کرفتم زده فعال الان یعنی ماشینم توقیفی نداره.یابرم پلیس 10 یاراهورسوال کنم.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهور یا پلیس 10 موضوع را پیگیری کنید.

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

سلام
اگر اتومبیلتون توقیف نشده باشد می توانید آزادانه برانید و برای این کار باید از شعبه اجرای احکام و اداره راهنمایی و رانندگی استعلام بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام توقیف سیستمی گاهی ممکن است بابت کشف حجاب باشد اما برای اینکه مطمئن شوید می‌بایست به پلیس راهور مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق پلیس راهور و پلیس بعلاوه 10 پیگیری بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از خودرو استفاده کنید منعی در این خصوص وجود ندارد
لیکن برای اطمینان خاطر تان می توانید از اجرای احکام مربوطه و راهور استعلام بگیرید در صورتی که فعال بود و توقیفی وجود نداشت قابل استفاده است

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.احتیاطاًازراهنمائی ورانندگی بپرسید وثنای خودتان راهم چک کنید