مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست فک پلاک فعال

سلام. من ماشين رو پارسال فروختم الان طرف تعویض پلاک نمیکنه اگه دادخواست فک پلاک بدم بازم توی سیستم پلاک فعال محسوب میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید.
بعد از فک پلاک، فعال محسوب نمی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید ابتدا به ان شخص اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد درخواست فک پلاک بر اساس تاریخچه پلاک خود دهید و نهایتا توقیف خودرو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله فقط بعد از تعویض پلاک در راهور ، پلاک غیر فعال خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید.
بعد از فک پلاک دیگه در سیستم فعال نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر محترم سایت در جریان هستید که تعویض پلاک در کشور ما به دو روش انجام می‌شود یکی اینکه هر دو طرف معامله یعنی خریدار و فروشنده به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کنند و کارهای مربوطه را انجام می‌دهند و کار دیگر اینکه که خریدار از فروشنده وکالتنامه دارد که به وکالت تعویض پلاک معروف است و با داشتن و وکالتنامه و برگ سبز به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند و تعویض را را انجام میدهد.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام و احترام پلاک بعد از فک فعال محسوب نمی گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند وقتی پلاک فک شود دیگر دلیلی بر فعال بودن آن نمی‌باشد....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر ؛ پلاک بایگانی می شود تا زمانی که شما ، خودرو خریداری کردید به خودرو الصاق شود . بنابراین پلاک فعال نخواهد ماند و شخصی از آن استفاده نخواهد کرد .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

شما میتوانید با دادخواست الزام به فک پلاک تقاضای توقیف خودرو را هم در همان دادخواست مطرح نمایید و صرفا در استعلام پلاک نوشته میشود این پلاک شکایت دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

دادخواست فک پلاک و توقیف خودرو مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله تازمان توقیف خودرو وفک پلاک در سیستم فعال است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
متاسفانه بله
زمانی غیر فعال است که پلاک فک شود