مشاوره حقوقی رایگان - افزایش بنا

با عرض سلام.
این جانب یک منزل مسکونی دوطبقه سه واحد دارم که به نام همسرم هست. برای واحد طبقه هم کف مجوز خانه مسافر گرفتم و خودمان بالای طبقه هم کف هستیم.
سوال این است آیا من می توانم بالای هم کف را به قطعات کوچک تر ( سوییت های 25 متری ) تبدیل کنم و از آن ها هم به عنوان خانه مسافر استفاده کنم؟
آیا نیاز به مجوز شهرداری هست؟
و اگر نیاز به مجوز هست، آیا شهرداری با این کار موافقت می کند؟

پاسخ ها :

میثم مهدوی برازنده

جناب آقای میثم مهدوی برازنده :

سلام
بله قطعا نیاز به مجوز از وراجع ذیصلاح و اصلاح پایان کار دارد . اینکه شهرداری بپذیر یا خیر بستگی به محل وقوع ملک دارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله حتما نیاز به مجوز شهرداری و میراث فرهنگی دارید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله حتما نیاز به اخذ مجوز از شهرداری و نهادهای مربوطه می باشد.
نتجیه اظهار نظر شهرداری بستگی به شرایط ملک و نظر کارشناسی دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست از شهرداری مجوزات لازم را داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ نیاز به اخذ مجوز از سوی شهرداری را دارید. موافقت یا عدم موافقت شهرداری بستگی به نظر کارشناس شهرداری دارد.