مشاوره حقوقی رایگان - مادر بد سرپرست

سلام یک آشنایی دارم درمحل زندگی من پسر 20 ساله پدر فوت و مادر اعتیاد کریستال و شیشه شدید دارد بخاطر همین پسرش را معتاد کرده پسره از ترسناک جلوتر نرفته پسر آروم بی آزاری هست سر کار میرود وای مادرش بخاطر اغنیا هر ولگرد سارق وبی سروپایی رابه خانه می آورد وحقوق پدر و یارانه همگی مواد میکشد جنتی یک نان نامرد ولی پسرش خوراکی میگیرد که مادرش بپزد با هم بخورم از کار کرد خود مادر هرروز آزارم های معتاد دزد برای کتک وتهدید پسرش استفاده میکند پسرش از ترس به خانه نمی آید پوزه اش رابه زور میگیرد درضمن خانه در وارث است که در قونامه نوشته یک هشتم سهم مادر و بقیه بین این دو خواهر و برادر تقسیم شود خواهر ازدواج کرده من چطوری میتوانم به این پسر کمک کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به سازمان بهزیستی و مراجع ترک اعتیاد گزارش بدهین

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این موضوع را به دادستانی اطلاع دهید و با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس حاصل فرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان مبهم است . بدین شکل نمیتوان راهنمایی درستی داشت . لطفا اصلاح و مجددا ارسال کنید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

پسر 20 ساله از حصانت و ولایت خارجه و بالغ به حساب میاد. در خصوص اینکه اگر مالی باقی مونده از پدر میتونن خودشون مستقیما درخواست حصر وراثت و فروش بدن.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پسر می تواند با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با تماس با 123 اورژانس اجتماعی و تماس با 110 و استشهادیه محلی و شکایت به دادسرا و گرفتن وکیل برای تقسیم ارث