مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه‌ نامه

سلام و درود
یک قطعه زمین واگذاری اداره مسکن از شخص فروشنده سال 98خریداری کردم و ثمن معامله نیز فقط یک فقره چک به تاریخ سال 99به فروشنده داده شد.
و در قرارداد ذکر شده است که پرداخت چک منوط به تحویل زمین میباشد و تا الان که سال 1402میباشد تحویل نداده است
باتوجه به این فروشنده میتواند برای چک اقدام بکند و معامله را به نفع خود فسخ کند،
البته درمبایعه نامه حق هیچ گونه فسخی درموردچک ثبت نگردیده است.تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مفاد قرارداد باید بررسی شود
اگر از حق فسخ عدول شده صرفا باید چک وصول گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مفاد قرارداد مورد مطالعه و تحت بررسی قرار گیرد اما بایستی گفت در صورتی که در مورد چک حق فسخ در قرارداد قید نشده است فلذا ایشان از این باب نمیتوانند نسبت به انحلال قرارداد اقدامی را به سرانجام برسانند.

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

سلام مطابق با متن قرارداد پرداخت چک منوط به تحویل ملک گردیده و تا زمانی که تعهد ابتدایی صورت نگیرد، امکان مطالبه تعهد ثانویه نخواهد بود، منتهی به نظر میاد حق فسخی در قرارداد پیش بینی نگردیده است، اگر هم حق فسخی وجود داشت باید چک در همان زمان یعنی سال 99 برگشت زده میشد و عدم برگشت باعث سقوط حق فسخ احتمالی خواهد بود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معامله تحت این شرایطی که می فرمایید در صورتیکه در قرارداد این مورد قید نشده باشد قابل فسخ نیست
برای مطالعه و برسی قرارداد از طریق سایت با من در ارتباط باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.