مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک

سلام بنده سال 94 خودرو ام را فروختم و مبلغی گرفتم والباقی ثمن آن را چک داده ام که تاکنون وصول نشده با توجه به اینکه گواهی. عدم پرداخت بانکی دارم و اینکه اصل چک‌ها مفقود گردیده بنده را راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام برای مطالبه وجه چکها، اصل آنها نیاز است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بعلت عدم وجود اصل چک ها اقدامی متصور نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چک ها صیادی است، می توانید تقاضای صدور اجراییه نمایید در غیر این صورت دادخواست مطالبه وجه چک دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه
را مطرح نمایید و با ارائه دلایل و مستندات و معرفی شهود ، طلب خود را اثبات نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تا اصل چک وجود نداشته باشد قادر به طرح دعوی نخواهید بود مگر در صورت اینکه مدیون قبول داشته باشد