مشاوره حقوقی رایگان - ادعای طلب کذب

شخصی که فقط بنده را میشناسد و اطلاعاتی راجب بنده دارد به یکی از اقوام مراجعه کرده و ادعای فروش ماشینش به بنده و بدهکاری من به مبلغ10میلیون تومان را دارد و حتی ادعا دارد بنده برای انجام تعویض پلاک مراجعه نمیکنم چطوری میتونم از طریق مرجع قضایی اقدام و ایا تنها شهادت اون فرد کافیه و عنوان طرح دعوا به چه صورت میباشد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
به صرف آنچه در سوال آمده تنها نشر اکاذیب بنظر می‌رسد
اگر نگوییم جرمی واقع نشده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
با این توضیحات شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما صرف دروغ گفتن مصداق ارتکاب جرم نمی‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر منظور شما افترا می‌باشد می‌توانید تحت این عنوان شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر کسی برای اثبات ادعای خود باید دلیل بیاورد وگرنه دعوا رد میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما نیازی نیست اقدامی کنید چرا که آن شخص اقدام قضایی نسبت به طلب خود نکرده است که بخواهید اقدامی کنید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام در این حالت تا اقدامی علیه شما ننموده است شما نیازی به اقدامی ندارید وخود را درگیر موضوع نکنید وبار اثبات هر موضوعی به عهده مدعی است .

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام به نظر ضمن ارسال اظهارنامه به ایشان آمادگی مبنی بر پرداخت وجه را نموده و تحویل خودرو را از ایشان مطالبه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان افترا و هتک حیثیت و نشر اکاذیب از ایشان شکایت کنید
با توجه به این‌که‌ برای‌ اثبات شکایت تان اثبات سوء نیست نیاز است بهتر است شکوائیه تان را یک وکیل کیفری کار تنظیم کند
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این اقدام ایشان جرم است ولی شهادت کذب نیست

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکایت افترا و شهادت کذب مطرح کنید و از یک وکیل کمک بگیرین

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا دروغ گفتن جرم نیست