مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با سلام بنده به مدت چهار سال در یک مجموعه امبولانس در بیمارستان مشغول بکار بودم و تا این که سه ماه پیش این مجموعه رو جمع کردن و صاحب کارم رفت نمایشگاه باز کرد و منم رفتم جهت حساب و کتاب(تقریبا 9 ماه حقوقم مانده بود و تمام عیدی و پایان کار و تو این چهار سال کار فقط 4 ماه بیمه ریخته بود)که ایشان مبلغ 140 میلیون واسم حساب در اوردن و منم گفتم ماشین من چند فروش میره که گفتن 260 اینا میفروشم بزار نمایشگاه مشتری پیدا میکنم.بعد از 7 روز حق و حقوق من را واریز کردن منم دو سه روز بعدش ماشینمو گذاشتم نمایشگاه.که متاسفانه بعد از یک ماه برام جریمه اومده منم رفتم نمایشگاه که ماشینو فروختین گفت اره دیگه همون پولی رو که زدم از بابت ماشینت بود در صورتی که اون پولو واسه حقوقم اینا زده بود.و هیچ گونه مبایعه نامه و قولنامه بینمون نیس و سند به اسم خودمه
بنظرتون من چیکار کنم؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است