مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از خودرو و ضرب و شتم

باسلام وادای احترام، ممنون میشم به متن طولانی سوالم مرحمت کنید یه راهی پیش روم بزارین.سه ماه پیش یک واحد آپارتمان با یه خودروی لوکس معاوضه کردم علرغم انتقال سند آپارتمان بنام طرف،برا انتقال سند خودرو تو متن بیعنامه بمدت 20روز تعهد به واگذاری سند داد، اما 2مونده بود به به اتمام 20روز مهلت،مخفیانه و بدون اجازه به پارکینگ محل سکونتم وارد میشه باسوییچ یدک کیف واسناد داخل ماشینو سرقت میکنه،ولی چون ریموت درب پارکینک نداشتند وخیالش راحتشد مدارکی جهت اثبات مالکیت دردستم نیست، هنگام خروج ازپارکینگ که کمین کرده بودن وارد پارکینک شدن منو ضرب وشتم قراردادن ولی چون درب پارکینگ ما با شناسایی چهره درب بازمیکنه، موفق به بازکردن و بردن ماشین نشدن،همه صحنه ها هم توسط دوربین ضبط شده، ولی چون تو بازپرسی بیعنامه جهت اثبات معامله ومالکیت دردسترس نداشتم قراره منع تعقیب بسرقت صادرشد وقراره جلب به ضرب شتم عمدی، بعدن متوجه شدم نسخه تومشاوراملاک هم یه نسخه موجوده و اعتراض به قرار منع دادم، ایا با بیع نامه مالکیت میتونم قرارو نقض کنم بااین مدارک، ممنون از وقتی که میزارین

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله قابل رسیدگی میباشد ، هر چند امکان صدور قرار اناطه جهت اثبات مالکیت شما نیز وجود داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد