مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار

باسلام و عرض ادب اینجانب محکوم علیه پرونده نفقه معوقه همسرم به نظر کارشناسی اعتراض نمودم ولی به علت بیکاری ومعسربودن توان پرداخت هزینه کارشناسی را ندارم میتوانم درمهلت 7روزه ای که شورا برای پرداخت به بنده داده درخواست اعسارازهزینه کارشناسی را به شورا ارائه نمایم خواهش میکنم کمکم کنید یه پاسخ کامل و جامع می‌خوام باتشکرازشما وکلای عزیز

پاسخ ها :

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

سلام خیر
صرفا میتوانید درخواست تعیین کارشناس معاضدتی را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود پذیرفته نمی‌شود اگر شرایط داشته باشید گاها معافیت امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
خیر
شما باید هزینه کارشناسی را پرداخت نمایید