مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اجباریِ زن، بدون اطلاع شوهر

با سلام
پدرزنم دخترش را به اجبار راضی با ازدواج به من کرده است اما دخترش به دروغ به من گفته است که خودش به ازدواج با من راضی بوده است. چندین شاهد هم دارم که پدرزنم پیش آنها اقرار کرده است که دخترش راضی به ازدواج نبوده بلکه او را مجبور کرده است. الآن پس از چهارده ماه ازدواج، همسرم قصد طلاق دارد. آیا می‌توانم علیه پدرزنم و دخترش شکواییه تنظیم کنم که با احساسات من بازی کرده‌اند و موجب خسارات مالی زیادی به من شده‌اند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت این عنوان خیر اما می‌توانید دادخواست استرداد هدایای نامزدی را دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر برای شرایط توصیف شده عنوان مجرمانه ای از سوی قانونگذار در نظر گرفته نشده است و این موضوع قابلیت پیگیری کیفری ندارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر.موضو ع مورد بحث شما جرم انگاری نشده است