مشاوره حقوقی رایگان - شراکت کاری

چن سال پیش مغازه‌ای داشتم که تمام مخارج زندگیم وخرج بچه هامو میدادم شوهرم زیر بار خرجی ما نمی‌رفت دادگاه رفتم محکومش کردم از کار خسته شده بودم مغازه فروختم تا شوهرم مجبور بشه هزینه زندگی من وفرزندان رابطه شوهرم‌ مغازه ای با دوستش شریک بود که متاسفانه باهم کنار نیومدن ازمن خواست سهم شریکش بدم وبا او شریک شوم منم اعتماد کردم وسهم شریکش خریدم بدون هیچ مدرکی سه سال باهم کار می‌کنیم حساب کتاب زندگی بامنه خرج خونه میدم برای خودم بر میدارم به شوهرم مبلغی میدم الان دیگه نمیتونم باهاش زندگی کنم سهمو از شراکت میخوام میگه اگه مدرک داری بگیر چکار باید کنم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اثبات شراکت و مطالبه سهم الشرکه ایام شراکت دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست شراکت خود را از طریق دادگاه اثبات کنید سپس سهم الشرکه خود را بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدارکتان را بیارید حضوری ببینم یا حداقل از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیاز به ارائه مدارک دارید با شهود، گردش حساب و تقاضای تامین دلیل میتوانید اثبات نمایید، البته بهتر است از وکیل متخصص این امر کمک بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
راهکار قانونی وجود دارد
شما باید دادخواست حقوقی به طرفیت شریک اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما میتوانید علاوه بر سهم الشرکه خود از شراکت با همسر خویش نسبت به نفقه های معوقه نیز دادخواست مطالبه نفقه نیز به ثبت برسانید.