مشاوره حقوقی رایگان - راه دفاع از افترا

سلام یک نفر از من شاکی شده که به او افترا زده ام و دو نفر را به عنوان شاهد آورده که شهادت دادند من گفتم با یک خانم رابطه دارد(من هم در واقعیت همین مطلب را گفته ام اما گفته ام با یک خانم رابطه دارد ونگفته ام رابطه نامشروع دارد،چون اساتید ما در دانشگاه می گویند حتی رابطه های پیامکی را بین زن و مرد رابطه نامشروع حساب نمی‌کنند)آیا با گفتن یک کلمه رابطه دارند من محکوم می شوم؟
ضمنا من شاهد دارم که خودش نزد آنان اقرار کرده که هر ارتباطی با آن دختر داشته به دلایلی تمام شده است.
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الفاظ بر معنای عرفی حمل می‌شود. باید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد
راه دفاع وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قابل دفاع توسط شما میباشد
و شما باید دفاعیات خود را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر برائت است برای افترا باید سوء‌نیت شما اثبات کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شاهد ببر که خودش گفته ولی نه رابطه نامشروع بلکه رابطه پیامکی