مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه شوهر من برای استرداد وسایل

سلام وقت بخیر شوهرمن در پی چهارماهی که زندگی مشترک را ترک کرده حالا چند روز پیش اظهارنامه ای برای من فرستاد که توی اون لیست یکسری از وسایلی بود برخی اش وسایل شخصیش بود مابقی اش بعد از ازدواج تهیه شد مثلا تلویزیون هدیه پدر و مادرش به ما بود ولی فاکتورش به نام همسرمه یه تخته فرش دوباره هدیه پدر و مادرش بعد عقد.
همچنین یک عدد لوستر هدیه عموش وقتی اومد دیدنی خونه عروس.
توی این لیست برگ سبز ماشینش که در توقیف مهریه هست رو بعلاوه یکی از مدارکش که چندین ماه پیش گم شده و روح من خبرنداره رو هم قید کرده.
میان این لیست حرف از لباس هاش و کتاب هاش و بطورکلی وسایل شخصیش زده.
سوال من اینجاست شوهر من منزل رو ترک کرده و اعلام کرده نمیخواد با من زندگی کنه، ولی نمیره دادگاه تکلیف رو روشن کنه چرا چنین اظهارنامه ای زده؟
من به تلویزیون جارو برقی و فرش زیرپام و لوستر روشنایی خونه نیاز دارم، از ایشون نه تقاضای نفقه کردم نه چیزی...
حالا من باید برای چه چیزی آماده باشم و چگونه باید بابت این جریانات دفاع درستی از خودم بکنم؟
لطفا من رو راهنمایی کنین تا از این سردرگمی دربیام...ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود لایحه تخصصی تنظیم گردد
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، به نظر می رسد هدف همان یک مورد مفقودیست که روح شما از آن خبر ندارد، بهتر است جزییات با وکیل مطرح گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما فعلا پاسخی به اظهارنامه ندهید و جزییات نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهتر است حضوری با وکیل دادگستری محل خود یا به صورت تلفنی با یکی از وکلای دادراه مشاوره نمایید . راه کارهای حقوقی متعددی دارد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم نیست پاسخ اظهارنامه را بدهید و منتظر بمانید که اقدام بعدی شوهر شما چیست تا بر مبنای آن برای دفاع کردن از خود آماده شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

اگر فاکتور وسائل به نام زوج است باید این وسایل به ایشان مسترد گردد

شما هم میتوانید دادخواست مناسب اقامه نمایید
بهتر است با وکیل مشورت نمایید

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام
به اظهارنامه ایشون پاسخ ندهید.
شما می توانید دادخواست مطالبه نفقه، مطالبه مهریه، اجرت المثل ایام زوجیت و طلاق به درخواست زوجه را مطرح کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نیاز به پاسخ ندارد.نسبت به مطالبه نفقه اقدام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی و گفتگو بابت جزئیات دارد