مشاوره حقوقی رایگان - اعسار زندانی

با سلام و وقت بخیر
همسرم به علت بدهی در زندان است قبل از زندان اعسار را به خاطر گردش مالی حسابش رد کردند زیرا راننده کامیون هست و تمام بارنامه ها به حساب راننده واریز می‌شود الان 7 ماه است که کارکرد حساب ندارد .
تقاضای مجدد اعسار در زندان چند شاهد نیاز دارد
آیا امکان دارد با اعسار ایشان موافت شود
شرایط اعسار مطلق چیست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست می‌توان داد.
باید شهود معرفی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از زندان مجدد دادخواست اعسار بده و دو نفر شاهد معرفی کنه احتمال موافقت با درخواست اعسار وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله مجددا اقدام به ثبت دادخواست اعسار کنید تا موضوع عدم دارایی شوهر شما در دادگاه بدوی تحت رسیدگی قرار گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اصولا با اعسار ایشان موافقت خواهد شد

و شما باید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نماید و شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اعسار مطلق مورد پذیرش نیست می‌تواند درخواست اعسار از پرداخت یکجا و تقسیط نماید