مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث زن فوت شده

در صورتی که زن فوت کند و نه فرزند و نوه داشته باشد و نه پدر و مادرش زنده باشند، ارثش چگونه تقسیم میشود؟ آیا همه به شوهرش میرسد و یا در صورت داشتن برادر و خواهر، ارث بین شوهر و برادران و خواهرانش تقسیم میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوجین فرض بر هستند به سایرین می‌رسد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نصف اموال زوجه به زوج به ارث میرسد و مابقی ماترک وی بین ورثه دیگر یعنی خواهران و برادران تقسیم خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
ماترک بین تمام وراث تقسیم خواهد شد
و وراث طبقه دوم ( خواهر ، برادر ، اجداد ) و زوج ارث خواهند برد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نصف اموال متعلق به شوهر است الباقی به سایر وراث ارث می‌رسد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نصف ارث به شوهرمیرسد و مالقی به نسبت دوبه یک به خواهر و برادر

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

طبقه اول پدر و مادر و فرزندان.
نباشد طبقه دوم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهر و برادرش نیز ارث می برد.
اگر قصد دارد به آنها ارث نرسد می تواند اموال خود را به هر کسی که خواست صلح کند.