مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع

با سلام
12 واحد مسکونی هستیم ملک 35 ساله هست 2 واحد رضایت به فروش ندارند ممنون میشم راه کار بفرمائید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
تقاضای افراز نمایید اگر قابل افراز نباشد النهایه از طریق مزایده به فروش خواهد رسید
حتی المقدور با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

مطلقا الزام همسایه به فروش امکانپذیر نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم ابتدا تقاضای افراز کنید چنانچه قابلیت افراز نداشت بعد فروش

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای فروش ملک مشاع لازم است که ابتدا از اداره ثبت گواهی عدم افراز را تحصیل کنید و سپس از طریق دادگاه اقدام به ثبت دادخواست فروش مال مشاع را بدهید‌.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نخست مراجعه به اداره ثبت جهت دریاف گواهی عدم افراز و سپس درخواست فردش از طریق دادگاه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک مجوز تخریب از شهرداری گرفته باشید باید تمام مالکین همکاری کنند در غیر این صورت کاری نمیشه کرد