مشاوره حقوقی رایگان - زمین موات

سلام و عرض ادب
بنده زمینی را در سال 1378 خریداری نمودم و در سال 1390 سند رسمی ان را از اداره ثبت یزد گرفتم تک برگی .
حالا بعد از 13 سال میگویند زمین موات اعلام شده است .
لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اعتراض زنید مستندات نیاز به بررسی دارد جهت اظهارنظر دقیق.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع اراضی موات و دفاع در مقابل اداره منابع طبیعی تخصصی میباشد
مالک باید ابتدا حسب مورد دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 ( کمیسیون ماده واحده ) و افزایش مستثنیات و یا اعتراض به آگهی منابع ملی و اثبات مالکیت را به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید

و مالک باید با توجه به مستندات و دلایل موجود در جلسه دادرسی اثبات نماید که زمین در سال های قبل دارای آثار کشت و احیا و عمران بوده است و استمرار احیا و عمران وجود داشته است و ...
جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید