مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی

با سلام وقت بخیر
ما تقریبا 4 ماهه که تو یک ساختمان مستاجریم ساختمان 6 طبقس و هر طبقه تک واحده به جز طبقه اخر که دو واحده ما طبقه اخریم ما به پشت بوم ساختمان راه داریم منو همسایه بغلی چند تا از وسایل اضافه رو گذاشته بودیم راه پله چند روزی بود که ما خونه نبودیم امروز مدیر ساختمان به ما زنگ زد و گفت که راه پله طبقه اخر آتش گرفته ما سریع خودمون رو رسوندیم همه چی سوخته بود و علت آتش سوزی رو اتصال برق اعلام کردن و فقط یک سه راهی برق و یک لامپ به پریز متصل بوده الان تمام اعضای ساختمان مارو مقصر می دونن و چند تا از اعضا هم بهمون توهین کردن که چرا وسایل رو گذاشتیم راه پله می گن که باید خسارت رو پرداخت کنیم ایا پرداخت خسارت به عهده ی ما هستش؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کارشناس متخصص باید در این زمینه نظر خودرا اعلام دارد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود کارشناس نظر میدهد و مدیر ساختمان موظف بود ساختمان را بیمه کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام کارشناس مشخص میکند علت اتش سوزی چه بوده و مدیرساخانان هم موظف به بیمه کردن ساختمان میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اینکه مسبب حادثه چه شخصی است بایستی کارشناسی شود و بعد از کارشناسی آنوقت مقصرین بایستی خسارت را پرداخت کنند‌.