مشاوره حقوقی رایگان - قوانین آپارتمان

اینجانب در یک آپارتمان 4 واحدی زندگی میکنم که صرفا یک واحد صاحبخانه و سه واحد مستاجر ساکن هستند چند سوال داشتم از خدمتتون:
- اول اینکه اینجانب به عنوان مالک حدود 7 سال است وظیفه جمع آوری و پرداخت هزینه ها را دارم آیا اینجانب به عنوان مدیرساختمان مسئولم یا خیر؟
لازم به ذکر است در این ساختمان هیچ جلسه ای با حضور مالکین رسمی و غیر رسمی برگزار نشده است و هیچ صورت جلسه ای موجود نیست.
- در صورت بروز آتش سازی اینجانب مسئولیتی دارم؟
- در صورتی که در ساختمان 2 پارکینگ سندی موجود باشد آیا ساکنین 2 واحد دیگر می توانند درخواست ریموت پارکینگ نمایند؟ با توجه به اینکه درب آدم رو موجود است و دسترسی اشخاص به پارکینگ وجود دارد.
- آیا واحدهایی که دارای پارکینگ نیستند امکان آوردن موتورسیکلت به پارکینگ را دارند؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون صورتجلسه مجمع وجود ندارد به نظر مسولیتی متصور نیست