مشاوره حقوقی رایگان - پیگرد قانون ملکی که گران خریده شده است

سلام من یک ملک رو 40روز پیش به قیمت یک میلیارد و هفتصد و هفتاد میلیون خریدم متراژ زمین 271متر است بنگاه گفت که قیمت منطقه همین است اما الان متوجه شدم که 550میلیون گرانتر خریدم آیا میتونم اقدامات قانونی انجام بدم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام میبایست قولنامه ملاحظه گردد، علی ایحال نیازمند اقدام فوریست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان فسخ قرارداد بیع وجود خواهد داشت

شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد باید دادخواست به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بر اساس خیار غبن فاحش میتوانید معامله را فسخ کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد به جهت غبن در معامله بدهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

باید قراردادتان را بررسی کنم اگر خیارات را ساقط نکرده باشید میتوانید