مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت جادر جا 50 50

با سلام وعرض ادب
تصادف درتاریخ 27محرم ماه امسال پسربچه 10ساله با دوچرخه پایی بچه گانه با کامیون خاور در تقاطع منجربه تصادف و فوت جادر دم پسربچه گردیده وکروکی افسر راهور50 50 میباشد یعنی دیه فوت پسربچه چی میشود؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

یعنی نیمی از دیه فوتی برعهده راننده است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام، نیمی از دیه بر عهده خاور خواهد بود.
البته امکان طرح و دریافت دیه کامل برای کودک نیز وجود دارد، در صورت لزوم درخواست مشاوره حضوری یا تلفنی ثبت بفرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دیه یک سوم بدان افزوده می‌شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

محکوم به پرداخت پنجاه درصد دیه به ولی دم شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه هر دو اقدام در ماه حرام صورت گرفته دیه یک میلیارد و دویست میلیون تومان می‌باشد و شما می‌بایست 600 میلیون تومان بپردازید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

سلام
نصف دیه را باید راننده مقصر پرداخت کند
اگر بیمه داشته باشد دیه را بیمه پرداخت می کند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

50 درصد دیه به عهده مقصر حادثه می‌باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم اینکه دقیقا چه کسی مقصر است را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند که کروکی را نیز ترسیم می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابل اعتراض است و به این شکل نیست که قطعی باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی در هر صورت این اگر به صورت مسالمت آمیز و با حضور افسر قضیه حل و فصل نشود دادگاه به آن رسیدگی می‌کند و نظر قطعی می‌دهد و نظر کارشناس را مستند قرار میدهد

سجاد  كريمي

جناب آقای سجاد كريمي :

با سلام ، نیمی از دیه که امسال 600 میلیون تومان می باشد بر عهده راننده مقصر حادثه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نصف دیه پرداخت می‌شود البته با اعمال تغلیظ یک سوم

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دیه کامل پرداخت می‌شود نصف آن از طریق بیمه و نصف آن از طریق صندوق

یک وکیل

مقصر باید دیه متوفی را به میزان تقصیر پرداخت کند