مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حضوری خودرو به دلیل بدحجابی یکی از همراهان

سلام من دیشب همراه دوستم کنار خیابون پارک کردیم پیاده نشده بودیم پلیس نیروی انتظامی با اسلحه نشست پشت ماشین بدون هیچ حرفی گفت حرکت کن هر چی گفتیم مدارکتو نشون بده به چه حقی سوار ماشین شدید عصبانی شد بی اجازه کیفمو برداشت گشت و مدارکمو برداشت و ماشینو با یدک برد پارکینگ در ضمن من با فرم اداری و مقنعه پشت فرمان بودم آیا اجازه این رفتار را دارند و باید چیکار کنم

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
خیر
از طریق بازرسی و حفاظت نیروی انتظامی گزارش بدید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 197 تماس بگیرید و گزارش دهید.
از طرفی می توانید از طریق دادسرای نظامی از مأمور شکایت کنید.
توجه داشته باشید اگر در ماشین کاری کرده باشید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
بر اساس اظهارات شما امکان چنین رفتار و عملی را نداشته است ، در دادسرای نظامی می توانید طرح دعوا کنید

محمدرضا شکری

جناب آقای محمدرضا شکری :

سلام
ساده‌ترین راه تماس با سامانه 197 و گزارش این مورد است و همچنین میتونید از طریق بازرسی و حفاظت نیروی انتظامی پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق بازرسی فراجا موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر خلاف حقوق شهروندی است و با شماره 197 تماس حاصل فرمائید.

یک وکیل

اگر شما برابر مقررات حجاب داشته اید ومامور بدون توجه به داشتن حجاب شما وصرفا به همین علتی که شما مطرح کردید خودروی شمارا به پارکینگ هدایت کرده میتوانید از مامور در بازرسی نیروی انتظامی وهمچنین در دادسرا شکایت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير اجازه ندارند
موضوع را به بازرسي فراجا گزارش نماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر چنین حقی را ندارند امکان طرح شکایت وجود دارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام، باید گزارش افسر مطالعه گردد میتوانید در دادگاه دفاعیات محکمی داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سامانه 197 تماس بگیرید و موضوع را در میان بگذارید