مشاوره حقوقی رایگان - امنیت اخلاقی

سلام من و دوست پسرمو ی ماشین شخصی گرفت ک گفت امنیت اخلاقی مدارک ازمون گرفت و گفت چند ساعت بعد بیاید بگیرید ما هردو با خانواده رفتیم اما اونجا نبود ممکنه مدارک هارو ندن مشکلی پیش بیاد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پلیس امنیت اخلاقی بوده از همین ارگان در شهرتان پیگیری کنید و با سامانه197اطلاع رسانی کنید

آرام مرزبان

آرام مرزبان :

سلام هیچوقت مدارک شخصی رو به کسانی که هویت نا معلوم دارند نباید سپرد ولی در هرحال میتونید با مراجعه به فرماندهی ناجا از اونجا استعلام بگیرید تا معلوم بشه چه واحدی در اون منطقه مسقر هست و کدوم گشت اون تایم در حال گشت زنی یا ماموریت بوده رو پیدا کنید در غیر اینصورت باید مراجعه قانونی و تشکیل پرونده برای مفقودی بدید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله احتمال جعلی بودن مدارک و اخاذی وجود دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر هیچگونه مشکلی به وجود نمی‌آید صرفاً تعهد می‌گیرند و مدارک را تحویل می‌دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس امنیت اخلاقی موضوع را پیگیری کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر واقعا ایشان مسولیتی داشته ازاین بابت مشکلی نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر باید بدهند مگر اینکه پلیس نبوده باشند