مشاوره حقوقی رایگان - امنیت اخلاقی

سلام . من و یه دختر خانومو تو خیابون گرفت امنیت اخلاقی ،بردنمون از جفتمون تعهد گرفتن ،،فقط اینکه یه مدرک شناسایی گرفتن و گفتن برید ،، حالا برای گرفتن مدرک باید چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اصل مدرک را تحویل داده اید از همان شعبه امنیت اخلاقی تحویل بگیرید و تعهد دهبد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

چون بار اول است به اون تعهد اکتفا میشه و به امنیت اخلاقی مراجعه و کارت رو بگیرید.وفق ماده 102 قانون آیین دادرسی کیفری تحقیقات در امور منافی عفت ممنوع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست سر همانجا مدرک شناسایی شما را پس می داد حضور مراجعه نمایید و یا وکیل بگیرید