مشاوره حقوقی رایگان - انباری واحد قولنامه ای

سلام خسته نباشید. واحد قولنامه ای 7 طبقه 27 واحد با 2 طبقه پارکینگ و انباری به اندازه تمام واحد ها که دنبال سندش هستند یکسال پیش خریداری کردیم ، انباری و پارکینگ داخل قولنامه برای هیچ کس شماره ندارد نوشته یک واحد پارکینگ و انباری دارد قرعه کشی کردن شماره گذاشتن برای پارکینگ ها، اما برای انباری ها نه و همه قفل زدن، انباری ما طبقه اول بوده که میگن مدیریت ورداشته و گفته 5 ماه پیش انباری خودم رو در طبقه 2 به شما تحویل میدهم و ایشون قفل زده انباری خودش رو هم و امروز فردا میکنه میگه میخواین چیکار انباری رو میخواین اجاره بدین ؟ سوال های عجیب و زشت ، برای استاندار آسانسور هم پول دادیم کلی از واحد ها نداده بودن تو پیامک کلی به ما توهین کرد بی دلیل پیامک موجود هست ، خواهشا مارو خوب راهنمایی کنین چجوری شکایت کنیم چند بار گفته برین شکایت کنین مگه نگفتین شکایت میکنم چرا نکردین ؟؟ از این برخوردهای عجیب ، لطفا بگین ما چیکار باید بکنیم که هم انباری رو تحویل بگیریم و هم کاری کنیم این مدیر ساختمان دیگه جرات نکنه با مالکی همچین کاری کند مادرم مسن چند بار ازش خواهش کرده اما جواب نداده. با تشکر از برنامه خوبتون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت تصرف عدوانی و مزاحمت و توهین کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت توهین می توانید شکایت کنید که نیاز به ادله اثباتی دارد.بابت تحویل انباری هم به طرفیت فروشنده و مدیر ساختمان با ارائه مستنداتی که نشان از ممانعت از حق توسط ایشان میکند دادخواست دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان طرح شکایت وجود دارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود..بستگی به قرارداد دارد.با مطالعه قراردادهای شما میتوان دادخواست مناسب داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما در مورد انباری قرعه کشی انجام داده اید و صورتجلسه توسط تمام مالکان تنظیم و امضا شده است شما با استناد به این صورتجلسه باید از مدیر شکایت رفع ممانعت از حق و رفع تصرف عدوانی را مطرح نمایید

ولی اگر صورتجلسه تمام مالکان موجود نباشد چون تمام پارکینگ ها به صورت مشاعی است و هنوز پایانکار ساختمان صادر نشده است در صورت اقامه شکایت ممکن است نتیجه نگیرید

در مورد توهین ، شما باید شکوائیه توهین را مطرح نمایید و به پرنت پیام ها استناد نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص انباری ابتدا تامین دلیل کنید سپس دادخواست رفع تصرف و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بابت توهین و فحاشی با ارائه پرینت پیامکها شکایت کیفری مطرح کنید و بابت انباری نیز دادخواست حقوقی رفع تصرف عدوانی مطرح کنید ، البته قبل از اقدام ، تامین دلیل اخذ نمائید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام با توجه به قرار داد طرح دعوی بر علیه فروشنده آپارتمان و متصرف نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بابت توهین و فحاشی امکان طرح شکایت کیفری با وجود ادله محکمه پسند وجود دارد و در مورد انباری ظاهراً دعوی ممانعت از حق اما برای پاسخ دقیق نیاز به رویت مدارک شما و یا اطلاعات بیشتری می‌باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید بابت توهین ازایشان شکایت کنیدو بابت انباری دادخواست حقوقی مطرح کنید