مشاوره حقوقی رایگان - سلام لطفا خواهش میکنم یکی به من کمک کنه حتی اگه به ضرر خودم باشه من به ناحق محکوم شدم

پرونده کلاسه ................. شعبه 1032 دادگاه کیفری دو مجتمع قضایی شهید قدوسی تهران/ تاریخ تنظیم 1397/8/7

رای دادگاه

در خصوص اتهام آقای …. دائر بر تهدید از طریق ارسال پیامک در فضای مجازی و نیز جعل رایانه ای از طریق ایجاد پروفایل جعلی موضوع شکایت خانم … با عنایت به شکایت شاکی، مستندات ابرازی، ملاحظه مفاد پیامک های ارسالی و سایر امارات موجود، دادگاه بزه انتسابی را محرز دانسته مستندا به مواد 19، 134، 669 و 734 از قانون مجازات اسلامی، متهم موصوف را در خصوص بزه تهدید به تحمل 74 ضربه شلاق و در خصوص بزه ایجاد پروفایل جعلی به پرداخت یکصد میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم می نماید. مجازات اشد قابل اجراست. رای صادره حضوری است و ظرف مدت بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی می باشد
بعدش تجدید نظر خواهی زدم در نهایت 10 ملیون تومان رو دادم ولی 74 ضربه شلاق من 2سال تعلیق شد
من از اول بازیچه اون دادیار شدم که با حالت اینکه دید دستم خونی هست خود زنی کردم حالم خوب نیست سواستفاده کرد
1- هیچ دلیل و مدرکی مثبتی از سوی شاکی در جهت اثبات ادعایش مطرح نشده است.

2- بر خلاف قانون، تفهیم اتهام به موکل اینجانب چنان که از متن صورتجلسات دادسرا کاملا مشخص می باشد صورت نگرفته است و در قرار اصداری اصلا مشخص نشده پروفایل جعلی حاوی چه داده هایی بوده و آیا اساسا قابل انتساب به شاکی بوده یا خیر. در هیچ کدام از این موارد تحقیقی از سوی دادیار محترم صورت نگرفته یا لااقل نتیجه این تحقیق منعکس نشده است.

3- اقرار موکل اینجانب به عنوان تنها دلیل پرونده به دلایل ذیل نمی تواند مستند رای دادگاه واقع گردد:

الف) موکل دارای تحصیلات سیکل بوده و بدون تفهیم موضوع از سوی دادیار و بدون حضور وکیل اقدام به اقرار نموده است.

ب) به موجب مواد 168 و 169 قانون مجازات اسلامی «اقرار در صورتی نافذ است که اقرار کننده در حین اقرار عاقل، بالغ، قاصد و مختار باشد.» و هم چنین « اقراری که تحت اکراه، اجبار، شکنجه و یا آزار و اذیت روحی یا جسمی اخذ شود فاقد ارزش و اعتبار است و دادگاه مکلف است از متهم تحقیق مجدد نماید.» ماده 1269 قانون مدنی نیز تاکید دارد اقرار غیر قاصد موثر نیست.

باید توجه داشت موارد ذکر شده در ماده 169 نیز که سبب فقدان اعتبار اقرار می شوند بنابر اصل تفسیر به نفع متهم از باب مثال هستند و احصا نشده اند. در نتیجه هر امری که به اقرار لطمه بزند باید مورد توجه قاضی قرار گیرد.

ب) بنا به اظهارات موکل ایشان چنان که بارها نیز در اظهارات خود عنوان کرده قصد ازدواج با شاکی را داشته که این موضوع را در جلسه رسیدگی(صفحه68 پرونده) عنوان کرده و متاسفانه در زمان آشنایی با شاکی به انواع روش ها و دروغ ها فریب خورده و مدت آشنایی بی سرانجام شان به همین سبب طولانی شده است.

پس از شنیدن خبر ازدواج شاکی با توجه به قول و قرارهای قبلی موضوع ابتدا برای موکل بنده غیر قابل باور بوده و ضربه روحی شدیدی خورده است. ایشان که از قبل به افسردگی مبتلا بوده است پس از این ضربه به بیماری های جسمی عدیده ای مبتلا شده و بیماری روانی اش تشدید گردیده است. چنان که در تست شخصیتی که از وی گرفته شده و هم چنین گواهی پزشک معالج ایشان که متخصص مغز و اعصاب می باشند و بدین وسیله هر دو ارائه می گردند؛ افسردگی شدید، اختلال اضطراب فراگیر، اختلال شخصیت مرزی و … تایید شده و اکنون تحت درمان هستند.

بدیهی است این اختلالات یک شبه حادث نمی شوند و با ارجاع به پزشکی قانونی در صورت صلاحدید مقام قضایی کاملا قابل تایید و زمان حدوث آن قابل تخمین می باشد. در چنین شرایطی متاسفانه با فشار روانی وارده از سوی شاکی و خانواده اش در دادگاه و در نتیجه فشار مقام قضایی اقراری از ایشان گرفته شده بدون اینکه تفهیم اتهامی صورت گرفته شده باشد.

بیماری ایشان به حدیست که در تاریخ …. پس از جلب، در کلانتری با تکه ای شیشه ای که از روی زمین پیدا کرده اقدام به خود زنی نموده – که به موجب شهادتنامه محضری ضمیمه شده گواهان …. و ….. این موضوع و هم چنین جراحات و آسیب های وی قابل اثبات است؛ اما متاسفانه به دلیل سهل انگاری مامورین کلانتری در گزارش این اتفاق، موضوع از دادیار پرونده پنهان مانده است و پس از آن جلب، موکل بنده اقدام به اقرار در دادسرا نموده که در صفحات 28 و 29 پرونده قابل رویت می باشد. تصاویر مربوط به خود زنی موجود است و به پیوست ارائه شده است.

بدیهی است با توجه به مواد 168 و 169 قانون مجازات اسلامی، اصول اولیه حقوق جزا و روح قوانین اقراری که در عدم صحت روانی صورت گرفته و عملا عقل و قصد را در ادای اقرار زایل می نماید و هیچ دلیل و مدرک یا حتی اماره ای در تایید آن در پرونده موجود نمی باشد نباید مستند قانونی برای صدور رای قرار گیرد.
در نهایت باز اعاده دادرسی من رد شد موقعه ثبت هم که رفتم نمیدونم چرا نوع اتهام رو فقط تهدید رو ثبت کرد در صورتی که تهدید و جعل رایانه ای هست .یعنی همون جعل پروفایل اونم فقط اسمش همین میخوام بدونم این کجاش عدالت هست بخاطر یه اسمی که نه باهاش به اشناهاش دوستاش فامیلاش نه پیامی دادم نه کاری کردم نه عکسی پخش کردم هیچی اینجوری رای میدن خانم زده زندگی منو ایندمو داغون کرده دادگاه واسش مهم نیست نمیدونم فقط یکی واقعا خواهش میکنم کمکم کنه موفق شم حقمو بگیرم که اونم محکوم شه چرا من فقط پدرش منو پشت تلفن تهدید به این کرد کارمند دادگاه انقلاب هست که نیست گفت میدمت زیر دست قاضی فلان خون بالا بیاری میخوام بدونم ادم 60 ساله میاد واسه من پیام بده خوب معلومه که نه زنگ زده من تمام مکالمه ها رو دارم تمام مکالمه این چند سال دوستی خودم با دختره حتی حتی صدا نامزدشون که خودش منکر شد تا جاپاش سفت بشه بعد اینجوری کنه
ببخشید سرتون رو درد اوردم شرمنده

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

درود متاسفانه تنها دفاعی که ممکن از شما پذیرفته بشه بحث رکن ضرری در جعل و وحدت ملاک گرفتن این موضوع در جعل رایانه ایست و اینکه اساسا در قانون جرائم سایبری ماهیت جعل با آنچه که شما شرح دادید متفاوت است