مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

باسلام خدمت همه وکلا زنم از خونه فرار کرده حدود چند ماهی هست بعد رفته شکایت برای نفقه و خرجی کرده بعد تونستم تو شورا محکومش کنم حالا ناشزه شده و الان بعد دو سال که دیگه با من زندگی نمیکنه خونه باباش الان رفته شکایت برای اجرت المثل کرده لطفا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالبه اجرت المثل ایام زندگی مشترک مبلغ گزافی نمی‌شود و با شرایطی به سالهایی که زوجین زیر یک سقف زندگی می‌کرده اند تعلق می‌گیرد
....

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

در رابطه زناشوئی زن تکلیفی به انجام کارهای منزل و نگهداری از فرزندان ندارد در نتیجه میتواند برای کارهای که تحت این عناوین انجام میدهد از شوهر مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت نماید. که چون غالبا زن و شوهر در مورد اجرت توافقی نمیکند آنچه که زن مستحق آن است طبق تعریف فوق اجرت المثل ایام زوجیت نامیده میشود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اجرت المثل ایشان تعلق نمی‌گیرد