مشاوره حقوقی رایگان - استعلام اموال غیر منقول متوفی

آیا دادگاه در زمان درخواست انحصار وراثت و یا تحریر ترکه از ثبت اسناد و دارایی استعلام می‌گیرد یا براساس همان اظهارات خوانده یا اظهارنامه مالیاتی ترکه را تحریر می‌کند؟؟اگر بخشی از ترکه تحریر نشده باشد آیا باید دادخواست مجدد تحریر ترکه را طرح کرد یا دادخواست استعلام از ترکه را؟؟ شورای حل اختلاف اصلا جواب نمیده و میگه یکبار بیشتر نمیشه تحریر کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا با تقاضای طرفین استعلام گرفته می‌شود در این مرحله نیاز به پرداخت مالیات نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با دادخواست تحریر ترکه و تقاضای وراث، ترکه استعلام میشود و استاد عادی بررسی میشود