مشاوره حقوقی رایگان - حق پیشروی ملک

سلام وقت بخیر
بنده یک ملکی دارم به متراژ 167متر که حاشیه خیابان میباشد برای ساخت 40تجاری پیش نویس گرفتم و قصد ساخت 40متر رو دارم بابت رضایت ملک غربی به ما اجازه 70درصد ساخت زمین داده انتهای زمین ما دو معبر میباشد جهت ساخت اقدام کردیم چون این 40متر توحیات ملک غربی میفته اجازه نمیده و ارتفاع مغازه سرنبش بیشتر از3متر نمیخواد بشه. راه حل قانونی جهت ادامه کار دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری می توانید موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست رضایت مالکین و مجوز شهرداری را داشته باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

سلام،
در این مورد بهتر است با وکیل مشاوره حقوقی تماس بگیرید و موضوع را با او مطرح کنید. وکیل می‌تواند شما را در خصوص قوانین و مقررات ساخت و ساز هدایت کند و به شما راهکارهای قانونی برای ادامه کار ارائه دهد. همچنین، می‌توانید با اداره شهرداری محلی تماس بگیرید و درخواست خود را برای اجازه ساخت 40متری خود در ملک غربی ارائه کنید. در صورتی که این درخواست رد شود، می‌توانید با استفاده از خدمات وکیل خود در دادگاه اعتراض کنید.

موفق باشید