مشاوره حقوقی رایگان - اعسار در تهیه مسکن زوجه

باسلام . بنده وهمسرم سه سال است که جدا زندگی میکنیم و هرکدام خانه پدری هستیم ودرشرف طلاق. الان ایشان دادخواست الزام به تهیه منزل مشترک نموده و بنده باتوجه به اینکه هیچ مالی(اعم از منقول و غیرمنقول)ندارم باتوجه به اجراییه صادرشده ازدادگاه حقوقی میخواهم ظرف 30روزدادخواست اعساربابت عدم توانایی در تهیه مسکن بدهم اگراعسار من ثابت شود نتیجه چیست. ممنون میشم پاسخگو باشید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس شرایط اقتصادی شما دادگاه تصمیم میگیرد و به شما زمان داده میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ثبت دادخواست طلاق در اینگونه پرونده ها به نظر نتیجه ای نخواهد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید اعسار دهید اما در صورت عدم امکان تهیه منزل مستقل نمی توانید الزام به تمکین کنید و ایشان می توانند نفقه خود را مطالبه کنند و ناشزه محسوب نمی شوند.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
میتوانید اعسار دهید اما در صورت عدم امکان تهیه مکان برای زندگی زناشویی نمی توانید الزام به تمکین کنید و ایشان می توانند نفقه خود را مطالبه کنند و ناشزه محسوب نمی شوند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اعسار ندارد با توجه به شان و سن تحصیلات زن باید خانه تهیه شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای زوجه حق طلاق ایجاد می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اعسار برای محکومیت‌های مالیست زوج موظف است مسکن تهیه نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نتیجه این می‌شود که همسر و جرج خانم ثابت می شود و به راحتی حکم طلاق وی صادر می شود

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... راه برای درخواست طلاق از سوی زوجه فراهم می شود...

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ایشان می‌توانند بابت غیر و حزج طلاق بگیرند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعسار مربوط به محکومیت های مالی است