مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و تهیه مسکن

سلام . بنده زوج هستم . چند ماه است که با همسرم زندگی نمیکنم . نفقه همسر و فرزندان را طبق رای دادگاه هر ماه پرداخت میکنم . همسرم درخواست تهیه مسکن نموده است و مهریه را اجرا گذاشته است . دادگاه هم رای به تهیه مسکن داده است. با توجه به اینکه یک چهارم حقوقم بابت مهریه ضبط میشه و هر ماه هم پرداختی برای نفقه دارم ، توانایی مالی برای تهیه مسکن ندارم . حال چه سرنوشتی و مجازاتی در انتظار من خواهد بود ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که به تهیه مسکن مستقل محکوم شده باشید و شما ااقدام ننمایید ضمانت اجراهای مختلفی همچون طلاق به علت عدم تهیه مسکن و ترک انفاق می تواند صورت پذیرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه می‌شود حتما منزل تهیه نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زوجه طلاق خواهد گرفت شما هم احتمالا تا اخر عمر مهریه پرداخت خواهید کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مسکن تهیه نکنید زوجه می تواند طلاق بگیرد.
بهتر است که منزل تهیه کنید